Menu
A+ A A-

ISO 31000

Share

Τι είναι το ISO 31000?
To ISO 31000 αποτελεί την βάση ενός κοινού πλαισίου για την διαχείριση επάρκειας κινδύνων. Σχετίζεται  με και εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και σε όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους. Μέσω του ISO 31000 οι υφιστάμενοι χρήστες συστημάτων διαχείρισης έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν μια αποτελεσματική προσέγγιση διαχείρισης επάρκειας κινδύνων αντιμετωπίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο κάθε λειτουργικό κίνδυνο.

Σε ποιους απευθύνεται το ISO 31000;
Το ISO 31000 απευθύνεται σε εταιρείες κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας που επιθυμούν να αναγνωρίσουν το κίνδυνο σε πρώιμο στάδιο. Κατά αυτό τον τρόπο διασφαλίζουν την θετική εξέλιξη της εταιρείας και τη συνέχεια της στην αγορά. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σχετικά με την διαχείριση επάρκειας κινδύνων εφαρμόζονται σε κάθε εταιρεία. Είτε θέλετε καθοδήγηση στην ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής προσέγγισης για να διαχειριστείτε λειτουργικούς κινδύνους είτε έχετε ήδη μια εδραιωμένη προσέγγιση διαχείρισης επάρκειας κινδύνου και επιθυμείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά της, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ποια είναι τα οφέλη από την εφαρμογή του ISO 31000;
Στη σημερινή εποχή οι προκλήσεις των λειτουργικών κινδύνων είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλες οι επιχειρήσεις. Οι ειδικοί της SQSS έχουν αναπτύξει μεθόδους διαχείρισης επάρκειας κινδύνων σχεδιασμένων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της. Βάσει της εμπειρίας της η SQSS μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν ήδη υπάρχοντα πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης με την ενσωμάτωση αποτελεσματικών μεθόδων διαχείρισης επάρκειας κινδύνων και συστημάτων ελέγχου. Αυτά περιλαμβάνουν:

•    Gap analysis και επιθεωρήσεις διαχείρισης κινδύνου που επικεντρώνονται στην ικανότητα του πελάτη να αναγνωρίζει και να διαχειρίζεται το λειτουργικό κίνδυνο έτσι ώστε να αναπτύξει μια πρακτική προσέγγιση διαχείρισης κινδύνου για να περιφρουρήσει τις λειτουργίες της επιχείρησής του.
•    Αξιολόγηση διαχείρισης επάρκειας κινδύνων για ήδη υφιστάμενα συστήματα διαχείρισης που έχουν αναπτυχθεί προ του ISO 31000. Αξιολογούμε το ήδη υπάρχον σύστημα διαχείρισης επάρκειας κινδύνων του πελάτη ως προς την αποτελεσματικότητά του. Προσαρμόζουμε το Πρότυπο στις ανάγκες του πελάτη παρέχοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη βάση για συνεχή βελτίωση. Η αξιολόγηση της SQSS πραγματοποιείται με τη χρήση διαγνωστικών εργαλείων, ανάλυσης και σύνθεσης δεδομένων.


Τι σας προσφέρει η S.Q.S.S.;
Εφαρμογή Συστήματος: περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών και διαγνωστικών εργαλείων  προκειμένου να μπορέσετε να εφαρμόσετε να συντηρήσετε και ελέγχετε επιτυχώς το σύστημα διαχείρισης επάρκειας κινδύνων. Παρέχεται υποστήριξη κατά τη φάση προετοιμασίας σας και σας βοηθάμε να καθορίσετε αν η προσέγγιση για την διαχείριση των κινδύνων έχει κατανοηθεί πλήρως.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Share

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 119 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185.46
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.sqss.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ