Menu
A+ A A-

Πολιτική Αμεροληψίας

Share


Η S.Q.S.S. ως Ιδιωτικός Οργανισμός Πιστοποίησης στοχεύει στο να χτίσει και να διατηρήσει τη φήμη και την αξιοπιστία για τους πιστοποιημένους πελάτες της δίνοντάς τους εξασφάληση μέσα από την επιστροπή αμεροληψίας.

Η S.Q.S.S. έχει διορίσει επιτροπή αμεροληψίας για να χειρίζεται και να εξασφαλίζει την ακεραιότητά της. Η επιτροπή αμεροληψίας είναι πενταμελής και όλα τα αιτήματα για οποιοδήποτε θέμα λαμβάνονται από e-mail & Web . Τα μέλη της αποτελούνται από εκπρόσωπους πελατών και εξωτερικών ατόμων συναφή με τις βασικές αρχές της ποιότητας και των διαδικασιών πιστοποίησης. Τα μέλη διεξάγουν διετή θητεία και σε περίπτωση που επηρεαστεί η ισορροπία της επιτροπής αμεροληψίας, τα μέλη της μπορεί να αλλάξουν ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος.

Η επιτροπή αμεροληψίας, ελέγχει το σύστημα διαχείρισης του φορέα πιστοποίησης, εκτελεί καθήκοντα αξιολόγησης κινδύνων από πελάτες που επηρεάζουν τον φορέα πιστοποίησης αλλά και κινδύνουν που επηρεάζουν τους πελάτες στην αγορά με επέκταση την κακή φήμη των πελατών και του φορέα.
Η επιτροπή αμεροληψίας επικοινωνεί αν χρειαστεί με τον πελάτη για οποιοδήποτε θέμα εντοπιστεί ως παράβαση ενάντια στην διαδικασία πιστοποίησης που έχει εκτελέστε από την S.Q.S.S. και επηρεάζεται η επάρκεια του φορέα.
Παίρνει αποφάσεις για επιτόπιες επιθεωρήσεις, εκτέλεση διεργασιών αξιολόγησης προς τον πελάτη καθώς και επικοινωνία για την λύση του προβλήματα.

Η S.Q.S.S. ως στόχο έχει να μετριαστούν οι κίνδυνοι που μπορεί να διακυβεύσει την αμεροληψία των παρεχόμενων υπηρεσιών της, έτσι διασφαλίζει την αμεροληψία της σύμφωνα με τις ακόλουθες αρχές:


• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
H S.Q.S.S. έχει οικονομική ανεξαρτησία και διασφαλίζει ότι κανένας πελάτης δεν μπορεί να είναι σε θέση να επηρεάσει τις αποφάσεις της εταιρείας που σχετίζονται με τις υπηρεσίες πιστοποίησης.

• ΚΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
Παρέχουμε στον πελάτη υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στην αγορά.
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με Εμπιστευτικότητα προς τους πιστοποιημένους πελάτες και δεν μεταφέρονται οι πληροφορίες που μας δίνουν στην αγορά αλλά και περισσότερο στους ανταγωνιστές των πελατών μας.

• ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ
Η Διαδικασία μας για την διεργασία πιστοποίησης δεν εκχωρεί σε επιθεωρητές οι οποίοι εκτελούν συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τον πελάτη αλλά και σε αυτούς που έχουν κάθε σχέση με τον πελάτη.

• ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ
Για υπηρεσίες πιστοποίησης η αμεροληψία μας παραμένει ανεπηρέαστη και γίνεται πάντα αξιολόγηση των θεμάτων από την ειδική επιτροπή.

• ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για τους συμβούλους και είναι στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη να επιλέξει από αυτές και δεν αναγνωρίζουμε καμία οικονομική αμοιβή σε συμβούλους.

 

Δείτε εδώ την Διαδικασία Διαχειρίσης Παραπόνων


Υπογραφή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο
Αγγελική Β.Γαλανοπούλου

Share

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 119 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185.46
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.sqss.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ