Menu
A+ A A-

ISO 28007

Share

Τι είναι το ISO 28007?
Πλοία και θαλάσσια τεχνολογία - Κατευθυντήριες γραμμές για την Ιδιωτική Ασφάλεια Ναυτιλιακών Εταιρειών (PMSC) παρέχοντας κατ 'ιδίαν συμβάσεις ένοπλου προσωπικού ασφαλείας (PCASP) στα πλοία (και pro-forma σύμβαση)


Σε ποιους απευθύνεται το ISO 28007?
ISO 28007 απευθύνεται σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας στη θάλασσα.
ISO 28000 είναι το πιστοποιήσιμου σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας για τους οργανισμούς που έχει αναπτυχθεί από άλλα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001 και ISO 14001) με τις ίδιες απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης.
Στην πραγματικότητα ISO 28000 είναι ένας κίνδυνος με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας για την ασφάλεια των εργασιών και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται από τις οργανώσεις. ISO 28007 καθορίζει τις κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή του ISO 28000 για την Ιδιωτική Ασφάλεια Ναυτιλιακών Εταιρειών (PMSC).


Ποια είναι τα οφέλη από την εφαρμογή του ISO 28007;
Το πρότυπο με βάση τις απαιτήσεις για θαλάσσια ISM και I.S.P.S. τα βασικά κριτήρια με βάση εκτίμηση των κινδύνων σε πλοία για τον ιδιωτικό προσωπικό ασφάλειας επί του σκάφους.

Ο οργανισμός θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κριτήρια κινδύνου που μπορούν να επηρεάσουν τα ενδιαφερόμενα μέρη, ως εξής:
α) τη συνολική πολιτική στον κίνδυνο της οργάνωσης, και του πελάτη, και την ανοχή κινδύνου τους?
β) η εγγενής αβεβαιότητα της λειτουργίας στη θάλασσα σε μια περιοχή με υψηλό κίνδυνο πειρατείας?
γ) τη φύση των πιθανών απειλών και των συνεπειών ενός συμβάντος στη λειτουργία, τη φήμη και την επιχείρησή του?
δ) οι επιπτώσεις του ατυχήματος? και
ε) η επίδραση του συνδυασμού μια σειρά κινδύνων.

Τι σας προσφέρει η S.Q.S.S.;
Εφαρμογή Συστήματος: περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την παροχή των απαιτούμενων πληροφοριών και διαγνωστικά εργαλεία, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσει, να διατηρούν και να παρακολουθούν επιτυχώς το σύστημά σας για τη διαχείριση των κινδύνων ασφάλειας επί του σκάφους σε σχέση με την ασφάλεια και την ασφάλεια των εργασιών στο πλοίο. Παρέχουμε υποστήριξη κατά το στάδιο της προετοιμασίας και θα σας βοηθήσει να καθορίσετε την εκτίμηση των κινδύνων σύμφωνα με τα κριτήρια, αναγνωρίζονται τα επίπεδα ασφαλείας και αποτελεσματική τεκμηρίωση στη χρήση. Το σύστημα βασίζεται στις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001 και μπορεί να αναπτυχθεί ως επέκταση στην ποιότητα που ονομάζεται "ασφάλεια", σύμφωνα με τη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Η εμπειρία μας στο ναυτιλιακό κλάδο που θα μας επιτρέψει να επιδείξουν καλύτερη τεκμηρίωση πρακτική και τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να εφαρμόζονται και να παρακολουθούνται.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Share

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 119 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185.46
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.sqss.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ